1. Παγωμένη Μόκα
Για 2 μερίδες
Για 2 μερίδες
Περίπου 130 θερμίδες ανά μερίδα
Συστατικά:
1 πακέτο DXN Zhi Mocha 1,5 φλιτζάνια άπαχο γάλα
1 κουταλιά εκχύλισμα βανίλιας
1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη
2 φλιτζάνια θρυμματισμένο πάγο
Συστατικά:
1 πακέτο DXN Zhi Mocha 1,5 φλιτζάνια άπαχο γάλα
1 κουταλιά εκχύλισμα βανίλιας
1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη
2 φλιτζάνια θρυμματισμένο πάγο
Ανακατέψτε σε ένα μπλέντερ ή μίξερ
Σερβίρετε και απολαύστε!
2. Παγωμένος Καφές με Μέλι
Για 4 μερίδες
Ένας κρεμώδης παγωμένος καφές με μέλι
Τίποτα δεν είναι καλύτερο το καλοκαίρι σαν το φρέσκο μέλι
Αυτή η συνταγή είναι ελαφρά αρωματισμένη με καφέ
Τίποτα δεν είναι καλύτερο το καλοκαίρι σαν το φρέσκο μέλι
Αυτή η συνταγή είναι ελαφρά αρωματισμένη με καφέ
Συστατικά:
2 κουταλιές της σούπας από DXN Lingzhi Black Coffee στιγμιαίο καφέ
1/4 φλιτζάνι βραστό νερό
1/4 φλιτζάνι μέλι
3/4 φλιτζανιού κρύο νερό
1 λίτρο γάλα
1 φλιτζάνι παγάκια
Προετοιμασία:
Διαλύστε το στιγμιαίο καφέ στο ζεστό νερό
Προσθέστε μέλι και ανακατέψτε καλά
Προσθέστε κρύο νερό και πάγο σε ποτήρια
Από επάνω προσθέστε γάλα
3. Παγωμένος Καφές
Για 2 μερίδες
Συστατικά:
1/2 φλιτζάνι ζεστό νερό
2 κουταλάκια DXN Lingzhi Black Coffee στιγμιαίο καφέ
1 δίσκος με παγάκια
1/2 φλιτζάνι γάλα
150 γραμμάρια ζαχαρούχο συμπυκνωμένο γάλα
1 κουταλιά της σούπας σιρόπι σοκολάτας
Προετοιμασία:
Σε ένα μικρό μπολ, ανακατέψτε μαζί το νερό και το στιγμιαίο καφέ
Σε ένα μπλέντερ, συνδυάστε παγάκια, τον καφέ μείγμα, το γάλα, το συμπυκνωμένο σακχαρούχο γάλα και το σιρόπι σοκολάτας
Ανακατέψτε μέχρι να γίνει λείο
Βάλτε στα ποτήρια και σερβίρετε.
1/4 φλιτζάνι μέλι
3/4 φλιτζανιού κρύο νερό
1 λίτρο γάλα
1 φλιτζάνι παγάκια
Προετοιμασία:
Διαλύστε το στιγμιαίο καφέ στο ζεστό νερό
Προσθέστε μέλι και ανακατέψτε καλά
Προσθέστε κρύο νερό και πάγο σε ποτήρια
Από επάνω προσθέστε γάλα
3. Παγωμένος Καφές
Για 2 μερίδες
Συστατικά:
1/2 φλιτζάνι ζεστό νερό
2 κουταλάκια DXN Lingzhi Black Coffee στιγμιαίο καφέ
1 δίσκος με παγάκια
1/2 φλιτζάνι γάλα
150 γραμμάρια ζαχαρούχο συμπυκνωμένο γάλα
1 κουταλιά της σούπας σιρόπι σοκολάτας
Προετοιμασία:
Σε ένα μικρό μπολ, ανακατέψτε μαζί το νερό και το στιγμιαίο καφέ
Σε ένα μπλέντερ, συνδυάστε παγάκια, τον καφέ μείγμα, το γάλα, το συμπυκνωμένο σακχαρούχο γάλα και το σιρόπι σοκολάτας
Ανακατέψτε μέχρι να γίνει λείο
Βάλτε στα ποτήρια και σερβίρετε.
4. Βύνη Σοκολάτας
Για 1 μερίδα
Ένα λαμπρό μείγμα βύνης σοκολάτα και καφέ. Η τέλεια απόλαυση της σοκολάτας.
Για 1 μερίδα
Ένα λαμπρό μείγμα βύνης σοκολάτα και καφέ. Η τέλεια απόλαυση της σοκολάτας.
Συστατικά:
6 κουταλάκια DXN Lingzhi Black Coffee στιγμιαίο καφέ
2 κουταλάκια σκόνη βύνης
3 κουταλάκια DXN Cocozhi στιγμιαία σοκολάτα
1 κουταλιά σοκολάτα παγωτό
Γάλα
Προετοιμασία:
Βάλτε τη σκόνη βύνης στο κάτω μέρος ενός ψηλού ποτηριού
Προσθέστε λίγο βραστό νερό, ίσα-ίσα για να μετατρέψουν τη σκόνη σε μια παχιά πάστα
Γεμίστε το υπόλοιπο του ποτηριού με το γάλα, και στη συνέχεια αναμείξτε το στο παγωτό
5. Παγωμένος Καφές Κρέμα
Για 6-8 μερίδες
Συστατικά:
1 & 1/4 φακελάκι DXN Cream Coffee στιγμιαίο καφέ
1 φλιτζάνι γάλα
1/3 φλιτζάνι λευκή ζάχαρη
1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
2 κουταλιές Creme de Cacao
Προετοιμασία:
Σε ένα δοχείο, συνδυάστε κρύο καφέ, το γάλα και την κρέμα
Ανακατεύουμε με τη ζάχαρη, τη βανίλια και το Creme de Cacao
Βάλτε το στο ψυγείο μέχρι να είστε έτοιμοι να σερβίρετε
Για 6-8 μερίδες
Συστατικά:
1 & 1/4 φακελάκι DXN Cream Coffee στιγμιαίο καφέ
1 φλιτζάνι γάλα
1/3 φλιτζάνι λευκή ζάχαρη
1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
2 κουταλιές Creme de Cacao
Προετοιμασία:
Σε ένα δοχείο, συνδυάστε κρύο καφέ, το γάλα και την κρέμα
Ανακατεύουμε με τη ζάχαρη, τη βανίλια και το Creme de Cacao
Βάλτε το στο ψυγείο μέχρι να είστε έτοιμοι να σερβίρετε
6. Καφές με Λεμόνι
Για 2-3 μερίδες
Ένα ασυνήθιστο μείγμα καφέ και λεμονιού. Το πορτοκάλι δεν είναι το μόνο εσπεριδοειδές που πηγαίνει καλά με τον καφέ. Το λεμόνι είναι ιδιαίτερα τραγανό για έναν παγωμένο καφέ.
Συστατικά:
1/4 φλυτζάνι DXN Lingzhi Black Coffee στιγμιαίο καφέ
50 γραμμάρια σερμπέτι λεμονιού
1/2 κουταλάκι χυμός λεμονιού
1 κουταλάκι του γλυκού τριμμένη φλούδα λεμονιού
1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
Προετοιμασία:
Ανακατέψτε τα πάντα μέχρι το μίγμα να γίνει λείο
Σερβίρετε σε παγωμένα ποτήρια
Για 2-3 μερίδες
Ένα ασυνήθιστο μείγμα καφέ και λεμονιού. Το πορτοκάλι δεν είναι το μόνο εσπεριδοειδές που πηγαίνει καλά με τον καφέ. Το λεμόνι είναι ιδιαίτερα τραγανό για έναν παγωμένο καφέ.
Συστατικά:
1/4 φλυτζάνι DXN Lingzhi Black Coffee στιγμιαίο καφέ
50 γραμμάρια σερμπέτι λεμονιού
1/2 κουταλάκι χυμός λεμονιού
1 κουταλάκι του γλυκού τριμμένη φλούδα λεμονιού
1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη
Προετοιμασία:
Ανακατέψτε τα πάντα μέχρι το μίγμα να γίνει λείο
Σερβίρετε σε παγωμένα ποτήρια
Για 16 Μερίδες
Συστατικά:
70 γραμμάρια άγλυκης σοκολάτας
2 τεμαχισμένα αυγά
1 φλιτζάνι ζάχαρη
1 κουταλάκι εκχύλισμα βανίλιας
2/3 φλιτζάνι με αλεύρι ολικής αλέσεως
1/4 κουταλιά μαγειρική σόδα
1 κουταλιά δυνατά χτυπημένη κρέμα
1 κουταλάκι DXN Lingzhi Black Coffee στιγμιαίο καφέ
2 κουταλιές βούτυρο ή μαργαρίνη
1 φλιτζάνι ζάχαρη άχνη
200 γραμμάρια ημίγλυκη σοκολάτα
Προετοιμασία:
Σε ένα φούρνο μικροκυμάτων, να λιώσει το βούτυρο και η σοκολάτα
Ανακατεύουμε μέχρι να γίνει λείο
Το αφήνουμε να κρυώσει λίγο
Σε ένα μικρό μπολ, χτυπήστε τα αυγά, τη ζάχαρη και τη βανίλια
Ανακατέψτε το μίγμα της σοκολάτας
Συνδυάστε το αλεύρι και τη σόδα
Σταδιακά προσθέστε το μείγμα σοκολάτας
Απλώστε το σε ένα λαδωμένο τετράγωνο ταψί 20 εκατοστών
Ψήστε το στους 350° για 25-30 λεπτά ή μέχρι να βάλετε μια οδοντογλυφίδα στα πλάγια και κέντρο κι αυτή να βγαίνει καθαρή
Κρατήστε το δροσερό
Για το γέμισμα, ανακατέψτε την κρέμα γάλακτος και DXN Lingzhi Black Coffee στιγμιαίο καφέ σε ένα μικρό μπολ
Ανακατέψτε μέχρι να διαλυθεί ο καφές
Επίσης σε ένα μικρό μπολ ανακατέψτε το βούτυρο, την κρέμα γαλάκτος και τη ζάχαρη άχνη μέχρι να ασπρίσουν και να αφρατέψουν
Ανακατέψτε τα στο μίγμα καφέ
Απλώστε μπράουνις
Σε μια μικρή κατσαρόλα, συνδυάζουν μάρκες και κρέμα γάλακτος
Μαγειρέψτε και ανακατέψτε σε χαμηλή φωτιά μέχρι να λιώσει η σοκολάτα και το μίγμα να πήξει
Αφήστε το να κρυώσει λίγο
Προσεκτικά απλώστε το πάνω από το γέμισμα
Αφήστε το για 30 λεπτά
Κόψτε το σε τετράγωνα
Φυλάξτε το στο ψυγείο